Direct naar de content

Disclaimer

Fouten of onvolledige informatie

We doen er alles aan deze website actueel, volledig en juist te houden. Mocht je toch een fout zien of ontbreekt er naar jouw idee informatie? Laat het ons dan weten, wij stellen jouw reactie op prijs en doen ons best deze website daarmee te verbeteren. Je kunt met de knop 'Geef jouw mening' jouw reactie achterlaten. Je krijgt op die melding geen reactie van de gemeente terug omdat wij jouw gegevens niet kunnen achterhalen.

Geef jouw mening

Privacy en cookies

Echt-Nep.nl maakt gebruikt van cookies om haar website te analyseren en te verbeteren. De informatie over de bezoeken wordt alleen gebruikt ter verbetering van de website en voor bezoekstatistieken.

Auteursrecht

Alle data op Echt-Nep.nl zijn volledig openbaar en mogen hergebruikt worden. Met uitzondering van het beeldmateriaal en content waarop auteursrecht van derden ligt. Als dat het geval is, staat de eigenaar van het auteursrecht erbij en is hergebruik niet toegestaan zonder toestemming van deze eigenaar. Vind hergebruik van auteursrechtelijk beschermd beeldmateriaal en content met toestemming van de eigenaar plaats, vermeld dan de naam. Bij het citeren van de inhoud mag niet de indruk worden gewekt dat de gemeente Rotterdam of VeiligheidAlliantie Regio Rotterdam zonder meer de strekking van het afgeleide werk onderschrijft.

Toegankelijkheid

Gemeente Rotterdam en de VeiligheidsAlliantie Regio Rotterdam vinden een goede digitale dienstverlening belangrijk. Daarom is deze website voor iedereen toegankelijk.